Piata de CRACIUN- VIENA

PRETUL INCLUDE:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3*, in imprejurimile Vienei
  • transport cu autocarul
  • program turistic
  • asistenta din partea firmei

 

PRETUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice
  • asigurarea medicala

 

PROGRAMUL PE ZILE:

 

ZIUA I: Ora 05:00 dimineata, plecare din TIMISOARA. Sosire la Viena. Turul Ring-ului din autocar: URANIA(OBSERVATORUL), CLADIREA MINISTERULUI APARARII CU STATUIA  GENERALULUI  RADETZKI, GRADINA MUNICIPALA CU  MONUMENTUL LUI STRAUSS-fiul, OPERA DE STAT, PALATUL HOFBURG,  MUZEUL DE ARTA, MUZEUL DE ISTORIE NATURALA, CLADIREA MINISTERULUI DE JUSTITIE, PARLAMENTUL, PARCUL POPORULUI CU  STATUIA LUI SISSI, TEATRUL BURG, PRIMARIA, UNIVERSITATEA. Vizitarea  BISERICII VOTIVE, PALATULUI HOFBURG SI A BISERICII STEPHANSDOM.  Participare la Targul de Craciun CHRISTKINDLMARKT – PIATA PRIMARIEI.  Cazare in imprejurimile Vienei.

 

ZIUA II:  Mic dejun. Vizitarea PALATULUI SCHONBRUNN si a GRADINII ZOO din cadrul palatului. Participare la Targul de Craciun PALATUL SCHONBRUNN. Seara, intrare in PARCUL DE DISTRACTII PRATER. Cazare in imprejurimile Vienei.

 

ZIUA III: Mic dejun. Program turistic: MUZEUL DE ISTORIE NATURALA, CARTIERUL HUNDERTWASSER. Participare la Targul de Craciun din PIATA MARIA TEREZA. Plecare spre Timisoara. Noaptea spre dimineata sosire la TIMISOARA.

 

                         PLECARE: 22.11.2019; 29.11.2019; 06.12.2019;
                                              13.12.2019; 20.12.2019

                          PRET: 135 EURO + 95 LEI            

Distribuiti pe retele