Piata de Craciun Alba Iulia- Cluj Napoca

PREȚUL INCLUDE:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun in Hotel 2* împrejurimi Cluj-Napoca
  • transport cu autocarul
  • asistență din partea firmei
  • program turistic

           PREȚUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice

Date de plecare: 04.12.2020; 18.12.2020

Tarif: 530 lei / persoana (grup minim 30 persoane)

            PROGRAMUL PE ZILE

 

Ziua I

Plecare din Timisoara; sosire la Alba Iulia. Vizitarea orașului:Cetatea Alba Carolina cu Schimbarea Gărzii – ora 12.00 ; Traseul celor Trei Fortificatii, unde veti vedea Poarta Monetariei Principatului Transilvaniei, Poarta de Sud a Castrului Roman, Tabara Militara, Platforma de artilerie si locul de belvedere. Participare la TARGUL DE CRACIUN ALBA IULIA. Plecare spre Cluj Napoca  Sosire la Cluj Napoca .Cazare.

Ziua II

Mic dejun.  Program turistic: Piața Muzeului,  cea mai veche piață a orașului în care vom putea admira sau chiar vizita: Biserica Franciscană și Mănăstirea Franciscană, Obeliscul Carolina, primul monument laic al orașului, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și Casa Matei Corvin; Piața Unirii cu  Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail, Muzeul de Artă, Muzeul Farmaciei, statuia lui Matei Corvin, Strada în oglindă și vechile palate nobiliare, Grădina Botanică. Participare la TARGUL DE CRACIUN CLUJ-NAPOCA. Cazare.

Ziua III

Mic dejun.  Plecare spre Timișoara cu oprire la Hunedoara.  Vizitarea Castelulului Corvinilor de la Hunedoara.  Plecare spre Timisoara. Seara, sosire la Timisoara.

Distribuiti pe retele