OFERTA SPECIALA!  SEJUR 10 sau 11 NOPTI INSULA EVIA 2018                

OFERTA SPECIALA!

 SEJUR 10 sau 11 NOPTI INSULA EVIA 2018                

INSULA EVIA, a doua insula ca marime a Greciei(dupa Creta), este situata in Marea Egee, pe coasta de Est a Greciei Centrale; se intinde pe o lungime de 175 km si o latime cuprinsa intre 6 km si 45 km. Aici sunt prezente toate tipurile de turism. Turismul alternativ vă oferă posibilităţi multiple pentru desfăşurarea de activităţi diverse în mijlocul naturii. Turismul religios vă dă ocazia să vizitaţi mănăstiri şi biserici impresionante(ex. Biserica Sf. Ioan Rusu si Manastirea Sf. David), cu un trecut şi o istorie semnificativa. Turismul balnear este foarte popular în Evia si atrage turişti din toată lumea. Izvoarele termale de la Edipsos, binecunoscute, încă din antichitate, pentru proprietăţile lor curative, precum şi izvoarele de la Yaltra şi Helia constituie un important punct de referinţă pentru vizitatorii Eviei şi Greciei. Nordul insulei este recunoscut pentru plajele sale aurii, care se întind de-a lungul ţărmului mării Egee, pentru serenitatea litoralului său, cu pinii care coboară pâna la malul mării, pentru impetuozitatea şi verdele infinit al munţilor, pentru locurile pitoreşti şi satele tradiţionale. Evia de Nord este zona cea mai bine pusa la punct din punct de vedere turistic.

STATIUNEA EDIPSOS este situata in partea nordica a insulei. Edipsos este o statiune faimoasă pentru tratament balnear încă din antichitate. Aici veti gasi 80 de izvoare de apă termală, bogate în fier, sulf, calciu, radon și magneziu, care apar la suprafață la temperaturi între 28-86 grade Celsius. Unele izvoare apar chiar si pe coastă unde, în timp, s-au format mici bazinete(de forma unei vane), in care va puteti aseza(gratuit) și lăsa pătrunși de căldura apei. Edipsos este recunoscut si pentru dezvoltarea sa din punct de vedere turistic: intalniti aici vile, hoteluri, o promenada, o multitudine de taverne, restaurante, baruri dar si cluburi. Statiunea dispune de mai multe plaje inguste, plaje cu nisip si pietris. Intrarea in mare este lina. La iesirea din statiune se afla si o plaja cu nisip fin.

VILA REMVI – STATIUNEA EDIPSOS

INDIVIDUAL

 

 Vila Remvi este situata instatiunea Edipsos, la o distanta de 100 m fata de mare, 100 m fata de plaja cu nisip si pietris marunt si de izvoarele termale. Facilitati vila: lift, internet Wi-Fi(gratuit).

Camere: vila dispune de camere duble(cu posibilitate de pat suplimentar), toate dotate cu aparat de aer conditionat(inclus in pret), TV, frigider, chicineta complet echipata(pe un perete al camerei), baie cu dus, balcon, internet Wi Fi. Toate camerele dispun de vedere la mare.

Pat suplimentar: pat pliant.   

Regim de cazare: self catering(in ziua intrarii la cazare se face curatenie in camere si se schimba asternuturile urmand ca pe perioada sejurului turistii sa se autogospodareasca pana in ziua iesirii de la cazare; baile nu sunt dotate cu prosoape, sapun si nici cu hartie igienica).

 

Intrarea la cazare se va face dupa ora 14.00, iar iesirea la ora 09.00.

Datele afisate sunt zilele de intrare si de iesire de la cazare

Nr. Crt. Nr. nopti Perioada Preţ/ pers.
in dublă
Preţ/ pers. in pat suplimentar – pat pliant

(copii pana in 12 ani)

1. 7 = 11 03.06 – 14.06 100 € / 75 € 70 € / 45 €
2. 10 25.06 – 05.07 135 € / 105 €
3. 10 15.07 – 25.07 160 € / 130 €

  

Preţul include:  – 10 sau 11 nopti cazare în Vila Remvi

–  folosirea aerului conditionat din camera

 

Preţul nu include: – taxa de statiune: 0,50 € / camera/ noapte  

– supliment vedere la mare: 15 € / camera / sejur

– asigurarea medicală(optional)

 

Copii 0 – 4,99 ani(in pat cu parintii): GRATUIT

Distribuiti pe retele