CROAZIERA DE 7 ZILE PRIN ITALIA, MUNTENEGRU, GRECIA DE LA DOAR €587.00 /PERS; 17.11.2018 – 24.11.2018; RHAPSODY OF THE SEAS

Imagine similară Imagine similară

RHAPSODY OF THE SEAS: MEDITERANA DE EST, 17.11.2018 | de la doar €587 / pers.

CROAZIERA PE SCURT

TARI VIZITATE: Italia, Muntenegru, Grecia

NAVA DE CROAZIERA: Rhapsody of the Seas

IMBARCARE: Venetia data 17/11/2018

DEBARCARE: Venetia data 24/11/2018

DOCUMENTE DE CALATORIE: Pasaport / C.I.

DURATA: 7 zile

REGIUNEA: Mediterana de Est

ITINERARIUL DETALIAT AL CROAZIEREI:
Data Port Sosire Plecare
Sambata, Noiembrie 17, 2018 Venetia, Italia 05:00 PM
Duminica, Noiembrie 18, 2018 Kotor – Muntenegru 01:00 PM 08:00 PM
Luni, Noiembrie 19, 2018 Corfu – Grecia 09:00 AM 03:00 PM
Marti, Noiembrie 20, 2018 Atena (Piraeus) – Grecia 12:00 PM 08:30 PM
Miercuri, Noiembrie 21, 2018 Mykonos – Grecia 07:00 AM 04:00 PM
Joi, Noiembrie 22, 2018 Argostoli – Grecia 11:00 AM 07:00 PM
Vineri, Noiembrie 23, 2018 Zi relaxanta pe mare
Sambata, Noiembrie 24, 2018 Venetia, Italia 06:45 AM
TARIFE DE PERSOANA CAZATA IN CABINA DUBLA
Descrierea Categoriei Categorie Pret / Cabina
Cabina Interna 6V €587.00
Cabina Interna 1V €708.00
Cabina cu Fereastra – Categorie Garantata YO €749.00
Cabina cu Fereastra 2N €837.00
Junior Suite cu Balcon J4 €1,425.00

 

Taxe care nu sunt incluse in tarifele de mai sus:
TAXE DE PORT: €83.00 de persoana pe croaziera

SERVICE CHARGE (Bacsis): €94.00 de persoana pe croaziera

NAVA DE CROAZIERA RHAPSODY OF THE SEAS

INFORMATII GENERALE

CAPACITATE : 2.477 de pasageri

TONAJ BRUT : 78.491 tone

LANSATA IN ANUL : 1997

RECONDITIONATA IN ANUL : 2012

LUNGIME : 278 metri

LATIME : 32 metri

VITEZA DE NAVIGARE : 22 noduri

INFORMATII DESPRE CABINELE NAVEI
Toate cabinele sunt dotate cu o baie privata (cu cabina de dus si toaleta), aer conditionat, televizor cu satelit, linie directa de telefon pentru apeluri pe nava, minibar, mic seif si uscator de par.
CABINE INTERNE CABINE CU FEREASTRA CABINE CU BALCON
Doua paturi twin care se transforma in queen, baie proprie cu dus, masuta de machiaj, mini bar, televizor, seif, radio, telefon, uscator de par.

 

Marime medie: 12 mp

Doua paturi twin care se transforma in queen, o fereastra rotunda de 60 cm, baie proprie cu dus, masuta de machiaj, mini bar, televizor, seif, radio, telefon, uscator de par.

Marime medie: 17 mp

Doua paturi twin care se transforma in queen, balcon propriu, zona de relaxare, baie proprie cu dus, masuta de machiaj, mini bar, televizor, seif, radio, telefon, uscator de par.

Marime medie: 20 mp

 

APARTAMENTE     CU BALCON
Doua paturi twin care se transforma in queen, balcon propriu, zona de relaxare (unele cu canapea extensibila), baie proprie cu dus si cada, masuta de machiaj, mini bar, televizor, seif, radio, telefon, uscator de par. Dotarile, facilitatile si dimensiunile variaza in functie de categoria de apartament aleasa.

 

Marime medie: 26 – 110 mp

SERVICII INCLUSE

 

NU SUNT INCLUSE
– Cazarea in cabina aleasa, echipata cu tot confortul: baie privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, muzica si TV – Bauturile alcoolice si racoritoare (exceptii face linia de croaziere Seabourn care va ofera gratuit majoritatea bauturilor si Azamara care va ofera o vasta selectie)
– Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina si mai multe bufet-uri – Excursii optionale la tarm

– Taxele de Port (exceptie face linia de croaziere Cunard)

– Acces la dozatoare cu apa necarbogazoasa, ceai, limonada, cafea normala si decofeinizata pe toata durata de functionare a bufeturilor – Asigurarea de calatorie optionala (gasiti informatii mai jos)
– Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei – Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului (pentru anumite apartamente sunt incluse si pachete de internet)
– Participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice –   Taxa pentru serviciile hoteliere de la bord sau Service charge (pe linia Seabourn gratuitatile sunt deja incluse in tariful croazierei)*

*valoarea se poate modifica fara nicio notificare prealabila

– Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca, cinematograful in aer liber – Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele de specialitate
– Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, etc.) si asistenta din partea instructorilor de la sala de fitness – Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur

* cu exceptia ofertelor Croaziera + Zbor Inclus (acest lucru va fi mentionat in tabelul preturi pentru croaziera)

– Servicii de concierge pentru bagaje in toate porturile de imbarcare si debarcare – Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport la portul de imbarcare contra cost).
TAXE DE ANULARE PENTRU LINIA ROYAL CARIBBEAN LINE
TAXE DE ANULARE IN FUNCTIE DE TIMPUL RAMAS PANA LA CROAZIERA
ITINERARII DE PANA LA 8 NOPTI
De la momentul rezervarii si pana la 50 de zile inainte de data plecarii Depozitul
De la 49 la 21 de zile *50%
De la 20 zile ramase si pana in momentul plecarii *100%
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat. Daca valoarea depozitului este mai mare decat procentul de penalizare, atunci se va retine suma depozitului.

** Servicii Vizate: Croaziera

*** Pentru orice anulare se va percepe o taxa suplimentara de rezervare in valoare de € 45

ITINERARII MAI LUNGI DE 9 NOPTI
De la momentul rezervarii si pana la 50 de zile inainte de data plecarii Depozitul
De la 49 la 28 de zile *50%
De la 27 zile ramase si pana in momentul plecarii *100%
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat. Daca valoarea depozitului este mai mare decat procentul de penalizare, atunci se va retine suma depozitului.

** Servicii Vizate: Croaziera

*** Pentru orice anulare se va percepe o taxa suplimentara de rezervare in valoare de € 45

CIRCUITE TUR & CROAZIERA
De la momentul rezervarii si pana la 70 de zile inainte de data plecarii Depozitul
De la 69 la 42 de zile *50%
De la 41 la 28 de zile *75%
De la 27 zile ramase si pana in momentul plecarii *100%
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat. Daca valoarea depozitului este mai mare decat procentul de penalizare, atunci se va retine suma depozitului.

** Servicii Vizate: Croaziera si toate serviciile aferente (ex. tur, hoteluri, transport, zboruri)

*** Pentru orice anulare se va percepe o taxa suplimentara de rezervare in valoare de € 45

Pentru toate croazierele care se desfasoara in perioada Sarbatorilor (Craciun, Revelion, Paste), penalizarile in caz de anulare vor fi similare celor mentionate mai sus, doar ca vor incepe cu 102 de zile inainte de data plecarii.
EXCEPTII LA POLITICA DE ANULARE: 1. Daca ati achizitionat o promotie cu tarif special, unde depozitul a fost de 100%, tariful are o penalizare de 100% din momentul rezervarii. Nu sunteti indreptatiti la niciun tip de restituire, plata, compensare sau credit al depozitului dumneavoastra in cazul in care va decideti sa anulati rezervarea. 2. Daca ati achizitionat o promotie cu tarif special care are o penalizare de 100% in caz de anulare la momentul rezervarii, nu sunteti indreptatiti la niciun fel de restituire, plata, compensare sau credit al tarifului Croazierei sau al Turului & Croazierei dumneavoastra in cazul in care anulati rezervarea.
VIZE SI CONDITII DE CALATORIE
Va rugam sa verificati inainte de plecare ca indepliniti toate conditiile necesare pentru obtinerea vizei. Pasagerii isi asigura intreaga responsabilitate inainte de plecare sa verifice conditiile de obtinere a vizelor in functie de cetatenie,a vizelor de tranzit si legilor serviciului de imigrare care se aplica pentru destinatia finala. In cazul calatoriei cu copiii va rugam sa verificati prevederile legislatiei in vigoare. Mai multe informatiiva sunt oferite de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane (www.politiadefrontiera.ro).

 

Detalii despre conditiile de calatorie in destinatia aleasa gasiti aici: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Agentia nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care pasagerul nu respecta regulamentul intern al aeronavei, hotelului sau croaziere si este penalizat in urma unei eventuale incalcari ale acestui regulament. De asemenea, agentia nu este responsabila pentru intarzierea calatorului la intoarcerea din excursii, iesiri in port, imbarcari pe nava sau avion. In cazul in care turistul a rezervat un transfer organizat prin agentie si acesta intarzie sau turistul nu reuseste sa se intalneasca cu persoana desemnata sa-l preia de la aeroport, hotel sau nava, turistul trebuie sa ia legatura cu un reprezentant al agentiei in maxim 20 de minute de la ora stabilita pentru preluare, astfel incat agentia sa aiba timp sa aranjeze un alt transfer sau sa localizeze reprezentantul local al companiei de transport. In cazul in care turistul nu ia legatura cu un reprezentant al agentiei in acest interval de timp, agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale intarzieri sau zboruri pierdute, intrucat compania si-a indeplinit datoria de a rezerva serviciul respectiv in buna credinta si nu a putut lua masuri de remediere a situatiei produse de terte persoane (firma locala de transport) fara a fi notificata de producerea intarzierii.
Din momentul imbarcarii pe nava de croaziera, relatia dintre turist si linia de croaziera este reglementata de Conditiile Generale ala liniei de croaziera, care se gasesc pe site-urile oficiale ale acestora sau care pot fi trimise la cerere clientului pe email sau in forma tiparita.
Distribuiti pe retele