CROAZIERA DE 10 ZILE PRIN ANGLIA, FRANTA, PORTGALIA, GIBRALTAR, SPANIA, ITALIA DE LA DOAR €594.00 /PERS; 21.10.2018 – 31.10.2018; SAPPHIRE PRINCESS

Imagini pentru sapphire princess

SAPPHIRE PRINCESS : MEDITERANA DE VEST, 21.10.2018 | de la €594 / pers.

CROAZIERA PE SCURT

TARI VIZITATE: Anglia, Franta, Portugalia, Gibraltar, Spania, Franta, Italia

NAVA DE CROAZIERA: Sapphire Princess

IMBARCARE: Southampton data 21/10/2018

DEBARCARE: Civitavecchia data 31/10/2018

DOCUMENTE DE CALATORIE: Pasaport / C.I.

DURATA: 10 zile

REGIUNEA: Mediterana de Vest

ITINERARIUL DETALIAT AL CROAZIEREI:
Data Port Sosire Plecare
Duminica, Octombrie 21, 2018 Londra (Southampton), Anglia 04:00 PM
Luni, Octombrie 22, 2018 Paris/Normandia (Le Havre), Franta 07:00 AM 08:00 PM
Marti, Octombrie 23, 2018 Zi relaxanta pe mare
Miercuri, Octombrie 24, 2018 Zi relaxanta pe mare
Joi, Octombrie 25, 2018 Lisabona, Portugalia 07:00 AM 04:00 PM
Vineri, Octombrie 26, 2018 Gibraltar 12:00 PM 10:00 PM
Sambata, Octombrie 27, 2018 Zi relaxanta pe mare
Duminica, Octombrie 28, 2018 Barcelona, Spania 08:00 AM 06:00 PM
Luni, Octombrie 29, 2018 Toulon/Provence (La Seyne), Franta 08:00 AM 06:00 PM
Marti, Octombrie 30, 2018 Florenta/Pisa (Livorno), Italia 07:00 AM 07:00 PM
Miercuri, Octombrie 31, 2018 Roma (Civitavecchia), Italia 05:00 AM
TARIFE DE PERSOANA CAZATA IN CABINA DUBLA:
Descrierea Categoriei Pret de persoana
 BE Cabina cu Balcon €849.00
 OW Cabina cu Fereastra (obstructionata) €637.00
 IB Cabina Interna €594.00
 IC Cabina Interna €594.00

 

Taxe care nu sunt incluse in tarifele de mai sus:
TAXE PORT: €119.00 de persoana pe croaziera

SERVICE CHARGE (Bacsis): $USD 13.50 de pers. pe zi

SERVICE CHARGE Apartamente: $USD 15.50 de pers. pe zi

NAVA DE CROAZIERA SAPPHIRE PRINCESS

INFORMATII GENERALE

CAPACITATE : 3.214 de pasageri

TONAJ BRUT : 115.875 tone

LANSATA IN ANUL : 2004

RECONDITIONATA IN ANUL : 2012

ECHIPAJ : 1100

LUNGIME : 290 metri

LATIME : 37 metri

VITEZA DE NAVIGARE : 22 noduri

INFORMATII DESPRE CABINELE NAVEI
Toate cabinele sunt dotate cu o baie privata (cu cabina de dus si toaleta), aer conditionat, televizor cu satelit, linie directa de telefon pentru apeluri pe nava, minibar, mic seif si uscator de par.
CABINE INTERNE CABINE CU FEREASTRA CABINE CU BALCON
Doua paturi twin care se pot transforma intr-un pat queen, frigider, seif, telefon, uscator de par, televizor, dulap, birou, baie cu dus.

 

Marime medie: 15 – 17 mp

Doua paturi twin care se pot transforma intr-un pat queen, fereastra (unele cabine au vederea obstructionata de barcile de salvare), frigider, seif, telefon, uscator de par, televizor, dulap mare, birou, baie cu dus.

Marime medie: 15 – 18 mp

Doua paturi twin care sunt transformate intr-un pat queen, frigider, seif, telefon, uscator de par, televizor, dulap mare, birou, baie cu dus. Nota: La unele cabine cvadruple, paturile twin nu se pot transforma intr-un pat queen.

Marime medie: 20 mp

APARTAMENTE     CU BALCON
Doua paturi care sunt transformate intr-un pat queen size, fereastra sau balcon cu vedere spre ocean, zona separata de living cu canapea si birou, baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, dressing, frigider aprovizionat cu bauturi, doua televizoare cu ecran plat, DVD-CD player, acces gratuit la colectia de DVD-uri, radio, seif, telefon, uscator de par. Pe anumite nave exista si apartamente cu fereastra si acest lucru va fi mentionat in dreptul categoriei. Dimensiunile si dotarile variaza in functie de categoria aleasa.

 

Marime medie: 32 – 46 mp

SERVICII INCLUSE

 

NU SUNT INCLUSE
– Cazarea in cabina aleasa, echipata cu tot confortul: baie privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, muzica si TV – Bauturile alcoolice si racoritoare (exceptii face linia de croaziere Seabourn care va ofera gratuit majoritatea bauturilor si Azamara care va ofera o vasta selectie)
– Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina si mai multe bufet-uri – Excursii optionale la tarm

– Taxele de Port

– Acces la dozatoare cu apa necarbogazoasa, ceai, limonada, cafea normala si decofeinizata pe toata durata de functionare a bufeturilor – Asigurarea de calatorie optionala (gasiti informatii mai jos)
– Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei – Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului (pentru anumite apartamente sunt incluse si pachete de internet)
– Participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice –   Taxa pentru serviciile hoteliere de la bord sau Service charge (pe linia Seabourn gratuitatile sunt deja incluse in tariful croazierei)*

*valoarea se poate modifica fara nicio notificare prealabila

– Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca, cinematograful in aer liber – Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele de specialitate
– Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, etc.) si asistenta din partea instructorilor de la sala de fitness – Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur

* cu exceptia ofertelor Croaziera + Zbor Inclus (acest lucru va fi mentionat in tabelul preturi pentru croaziera)

– Servicii de concierge pentru bagaje in toate porturile de imbarcare si debarcare – Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport la portul de imbarcare contra cost).
TAXE DE ANULARE PENTRU LINIA PRINCESS CRUISES
TAXE DE ANULARE IN FUNCTIE DE TIMPUL RAMAS PANA LA CROAZIERA
ITINERARII CU O DURATA DE PANA LA 30 DE ZILE

(inclusiv segmente de World Cruise)

De la momentul rezervarii si pana la 80 de zile inainte de data plecarii $ 45 / pers.
De la 79 la 62 de zile Depozitul
De la 61 la 34 zile *50%
De la 33 la 20 zile *75%
De la 19 zile ramase si pana in momentul plecarii *100%
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat.

** Servicii Vizate: Croaziera, Tur & Croaziera, Pachetul Cruise Plus, cadou(uri) pre-rezervate/servicii pre-rezervate.

*** Pentru acei pasageri care rezerva o promotie cu depozit redus, taxa initiala de anulare nu va depasi suma depozitului achitat/solicitat.

ITINERARII CU O DURATA DE PESTE 30 DE ZILE

(inclusiv World Cruise sau segmentele ei)

De la momentul rezervarii si pana la 130 de zile inainte de data plecarii $ 45 / pers.
De la 129 la 95 zile Depozitul
De la 94 la 69 zile *50%
De la 68 la 48 zile *75%
De la 47 zile ramase si pana in momentul plecarii *100%
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat.

** Servicii Vizate: Croaziera, Tur & Croaziera, Pachetul Cruise Plus, cadou(uri) pre-rezervate/servicii pre-rezervate.

*** Pentru acei pasageri care rezerva o promotie cu depozit redus, taxa initiala de anulare nu va depasi suma depozitului achitat/solicitat.

EXCEPTII LA POLITICA DE ANULARE: 1. Daca ati achizitionat o promotie cu tarif special, unde depozitul a fost de 100%, tariful are o penalizare de 100% din momentul rezervarii. Nu sunteti indreptatiti la niciun tip de restituire, plata, compensare sau credit al depozitului dumneavoastra in cazul in care va decideti sa anulati rezervarea. 2. Daca ati achizitionat o promotie cu tarif special care are o penalizare de 100% in caz de anulare la momentul rezervarii, nu sunteti indreptatiti la niciun fel de restituire, plata, compensare sau credit al tarifului Croazierei sau al Turului & Croazierei dumneavoastra in cazul in care anulati rezervarea.
VIZE SI CONDITII DE CALATORIE
Va rugam sa verificati inainte de plecare ca indepliniti toate conditiile necesare pentru obtinerea vizei. Pasagerii isi asigura intreaga responsabilitate inainte de plecare sa verifice conditiile de obtinere a vizelor in functie de cetatenie,a vizelor de tranzit si legilor serviciului de imigrare care se aplica pentru destinatia finala. In cazul calatoriei cu copiii va rugam sa verificati prevederile legislatiei in vigoare. Mai multe informatiiva sunt oferite de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane (www.politiadefrontiera.ro).

 

Detalii despre conditiile de calatorie in destinatia aleasa gasiti aici: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Agentia nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care pasagerul nu respecta regulamentul intern al aeronavei, hotelului sau croaziere si este penalizat in urma unei eventuale incalcari ale acestui regulament. De asemenea, agentia nu este responsabila pentru intarzierea calatorului la intoarcerea din excursii, iesiri in port, imbarcari pe nava sau avion. In cazul in care turistul a rezervat un transfer organizat prin agentie si acesta intarzie sau turistul nu reuseste sa se intalneasca cu persoana desemnata sa-l preia de la aeroport, hotel sau nava, turistul trebuie sa ia legatura cu un reprezentant al agentiei in maxim 20 de minute de la ora stabilita pentru preluare, astfel incat agentia sa aiba timp sa aranjeze un alt transfer sau sa localizeze reprezentantul local al companiei de transport. In cazul in care turistul nu ia legatura cu un reprezentant al agentiei in acest interval de timp, agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale intarzieri sau zboruri pierdute, intrucat compania si-a indeplinit datoria de a rezerva serviciul respectiv in buna credinta si nu a putut lua masuri de remediere a situatiei produse de terte persoane (firma locala de transport) fara a fi notificata de producerea intarzierii.
Din momentul imbarcarii pe nava de croaziera, relatia dintre turist si linia de croaziera este reglementata de Conditiile Generale ala liniei de croaziera, care se gasesc pe site-urile oficiale ale acestora sau care pot fi trimise la cerere clientului pe email sau in forma tiparita.
Distribuiti pe retele