Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE WAVE HOTEL

de la
938  738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este ideal pentru familii, este format din 5 blocuri. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa si gasesc divertisment dupa bunul plac. Blue Wave Hotel serveste in regim all inclusive. Turistii au la dispozitie o serie de facilitati si diverse activitati in cadrul hotelului.

Descriere:
Hotelul este ideal pentru familii, este format din 5 blocuri. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa si gasesc divertisment dupa bunul plac. Blue Wave Hotel serveste in regim all inclusive. Turistii au la dispozitie o serie de facilitati si diverse activitati in cadrul hotelului.  

Localizare:
Blue Wave se afla in cartierul Oba, la 7 minute de mers pe jos de plaja privata a proprietatii din Alanya. Castelul Alanya se afla la 20 de minute de mers cu masina. Portul Alanya, cu legaturi directe catre Cipru, este la mai putin de 5 km. 120 km de aeroportul din Antalya si la 35 km de aeroportul din Gazipasa. 

Facilitati hotel:
Unitatea ofera restaurant principal, baruri, 2 piscine pentru adulti si 2 pentru copii, o cale navigabila, animatie de zi si seara, mini-club, loc de joaca, football, tenis de masa, darts, biliard, volei pe plaja, jocuri la piscina, hamam. Servicii contra cost: bauturi alcoolice la discoteca, coafor, studio foto, masaj, prosoape pentru plaja si piscina, bauturi alcoolice de import, sucuri proaspat stoarse si un bar pe plaja.  Sezlonguri si umbrele la piscina gratuit. Plaja proprie cu nisip.

Facilitati camere:
Camerele spatioase ale Hotelului Blue Wave Suite ofera aer conditionat si se deschid spre un balcon privat cu vedere frumoasa. Exista doua tipuri de camere standard si doua tipuri de camere family. Fiecare camera are TV prin satelit si baie privata, aer conditionat individual control, telefon, minibar, uscator de par, seif, balcon (mai putin camerele economy).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.