VACANTA DE IARNA LA SEMMERING TRANSPORT AUTOCAR 04 -10.02.2018

 

În vacanța de iarnă, toate drumurile duc la Semmering!

Semmering se poate mândri cu faptul că este cea mai veche arie de schi din Austria, fiind până la sfârşitul Imperiului stațiunea favorită a curții vieneze. Aici s-a organizat şi prima competiţie de schi oficială din Austria. Copii vor putea schia pe ariile Stuhleck, Hirschenkoegel iar începătorii pe Schmoll Fun, in total fiind 14 km de partii excelente. Majoritatea pârtiilor de schi sunt dotate cu tunuri de zăpadă, iar pentru iubitorii snowboarding-ului si freestyleri există Split-Park o locatie care vă întrece toate aşteptările. De asemenea, se poate practica patinajul şi săniuşul, aici existând o pârtie de săniuş de cca 3 km. Cu cele 7 pârtii iluminate noaptea, Semmering este şi cel mai mare domeniu de schi cu nocturnă din Europa.

Ziua 1 Plecare din Timisoara la ora 6:00 pe traseul Szeged, Budapesta, Semmering. Cazarea se face la Hotel hotel Zauberblick 3*. Seara cina la hotel.

Ziua 2-6 Mic dejun. Program liber de ski sau optional excursie la Viena (ziua 3) sau Mariazell (ziua 4). Seara cina si cazare la hotel.

Ziua 7 Mic dejun. Plecare spre tara. In drum spre Timisoara ne vom opri la centrul comercial din Pandorf.

HOTEL ZAUBERBLICK 3*, Semmering este situat la 1 km distanta de zona centrala a Semmering- ului, la 1 km distanta de zona de shopping, la 2.5 km distanta de statia de tren din Semmering, la 100 km distanta de aeroportul Wien-Schwechat. Altitudinea medie a statiunii: 1000 m, Zona de schi/Ski lift din Hirschenkogel la 1,5 km distanta Cross country skiing: Hirschenkogel 1,5 m distanta.

HOTEL ZAUBERBLICK 3*, Semmering dispune de camera de depozitare a echipamentului de ski, cafenea, bar, sala de conferinta, de camere duble (nefumatori) care sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, telefon, internet. Check in de la 2 pm Check out pana la 11 AM.

Masa : Demipensiune, mic dejun – buget suedez; Cina – 3 feluri de mancare (la alegere)

Activitati incluse: tenis de masa, sala de gimnastica ,activitati incluse pentru copii: patut, sala de jocuri, meniu pentru copii: la cerere, scaun pentru copii , animale de companie: catei – 10 euro/ zi fara mancare

Descriere servicii: receptie, zona de receptie, hol/lobby, salon, salon cu TV, colt de internet gratuit, WLAN gratuit, depozit de echipamente, lift, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, sala de masa, bar, sala de seminarii, sala de conferinta.

Pret ELEV: 460 € /elev/ intre 4-13 ani

Early booking pana la 30.12.2017 – 370 € / elev

Pret ADULT: 490 € /adult

Early booking pana la 30.12.2017 – 425 € / adult

Supliment de SGL – 80 eur

SERVICII INCLUSE:

– 6 nopti cazare in camere DBL , TPL, QPl , la Hotel Zauberblick 3* * (http://www.zauberblick.at/hotel )

– transport cu autocarul
– insotitor de grup din partea agentiei

– tip de masa: demipensiune

– transfer cu autocarul de la hotel la partie

– baututri nealcoolice la masa

SERVICII NEINCLUSE :
– Asigurare medicala
– intrari obiective turistice
– excursii optionale
-taxa de statiune 2,30 €/pers./zi, copii 1.05 eur/zi

Data de plecare: 04.02.2018

Excursii optionale:
Viena – excursie de 1 zi cu vizitarea Ringului Vienez, Palatul Schönbrunn, Casa muzicii, Musikverein, sala unde se ţine concertul de Anul Nou – 30 EUR;
Mariazell – excursie de jumătate de zi, se vizitează catedrala construită in stil baroc, una din cele mai frumoase din Europa – aproximativ 30 EUR;

Pentru mai multe detalii referitoare la Skipass puteti accesa: http://www.stuhleck.com/html/E/tickets.asp?pass=x

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la tel: 0257-259593; e-mail: office@discover-turism.ro sau la sediul nostru din Arad str Closca nr 2

Distribuiti pe retele