Thailanda, taramul fermecat

Thailanda, taramul fermecat

 thailanda

Plecare: 12 Martie 2017 (11 zile/ 9 nopti)

 

Ziua 1 (12.03): BUCURESTI – QATAR – BANGKOK                                 

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 10:00 pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Doha

Ziua 2 (13.03): BANGKOK

Sosire in Bangkok la ora 07:00. Transfer si cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte.

Ziua 3 (14.03):  BANGKOK – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza timp liber in marele oras. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 4 (15.03): BANGKOK – vizita piata plutitoare

Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah, care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 5 (16.03): BANGKOK

Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In, vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem bufet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4*.

Ziua 6 (17.03): BANGKOK – PATTAYA

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 7 (18.03): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 8 (19.03): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 9 (20.03): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


Ziua 10 (21.03): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifurile de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 11 (22.03): PATTAYA – DOHA

Dimineata devreme  transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa QATAR cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha

Ziua 12 (23.03): DOHA – BUCURESTI

Sosire la Doha la ora 11:45 si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 18:15

 

PRET/persoana (loc in camera dubla): 935 EURO

 

Tarif camera single: 1195 EURO

A treia persoana in camera dubla: 920 EURO

Copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (cu pat suplimentar): 885 EURO

 

SERVICII  INCLUSE:      

 • transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti via DOHA, cu compania QATAR AIRWAYS;
 • 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 4 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
 • tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;
 • vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport: 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
 • asigurarea medicala / storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
 • bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)

12.03.2017 Bucuresti Otopeni 12:05 – Doha 17:45                   – durata zbor 4ore 40min

12.03.2017 Doha 20:40 – Bangkok 06:55 (sosire pe 13.03)       – durata zbor 6ore 10min

22.03.2017 Bangkok 08:35 – Doha 11:45                                – durata zbor 7ore 10min

22.03.2017 Doha 14:10 – Bucuresti Otopeni 18:15                   – durata zbor 5ore 50min

Distribuiti pe retele