SENIOR VOYAGE HUGHADA plecare ORADEA

SENIOR VOYAGE HUGHADA plecare ORADEA

 

Date de plecare: 04.10, 11.10, 18.10, 25.10, 01.11, 08.11

Senior Voyage oferă ca destinație de vacanţă exoticul si misteriosul Egipt. Egipt este una dintre marile zone ale turismului internațional! O țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Marea Roșie, la sud de Sudan, iar la vest de Libia.

Datorită frumuseții naturale și a diversității peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical și deșertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice! Este colțul de rai al site-urilor grandioase, precum Piramidele din Giza, Abu Simbel sau malul de vest al Luxor. Iar acestea sunt doar câteva. O vizita în Egipt este implinirea unei dorinţe adânci şi misterioase. Este un tărâm ce te înfioară şi încântă în multe feluri. Fascinanta istorie antică asteaptă să fie descoperită (din Cairo în nord, până la Abu Simbel în sud). Bucură-te de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, deşertul cu spaţii vaste presărat cu oaze prosapete şi rasfaţă-te în ademenitoarele staţiuni de la malul mării. Cât despre peisaje, ele îmbină cu finețe zonele deșertice cu apele turcoaz.

 

Mituri şi istorie

Istoria perioadei antice a Egiptului este învăluită în mister şi legende. Marii învăţaţi au crezut că vor găsi reminiscienţe ale unor evenimente preistorice în vechile mituri egiptene, cum ar fi cel care descrie lupta dintre zeii Osiris şi Seth pentru tronul Egiptului, dar este puţin probabil ca aceste mituri să aibă fond istoric. În pragul celui de-al treilea mileniu înaintea erei noastre, civilizaţia egipteană se face cunoscută, înscriindu-se în istorie, în acelaşi timp, se semnalează existenţa unui popor cu o rasă relativ omogenă, constituirea unui stat, a unei limbi şi a unei economii agricole remarcabile pentru punerea la punct a unui sistem complex de irigaţii. Scrierea neobişnuită, originală, exprimând legi, obiceiuri, o religie aparte, întregesc această civilizaţie, care va evolua destul de puţin, timp de trei milenii.

Vechii egipteni foloseau mai multe denumiri pentru ţara lor. Cea mai frecventă este, fără îndoială, Kemet, care înseamnă „pământul negru”. În textele egiptene mai figurează termenii „ia meri”, având sensul de „pământ iubit” şi „ta nutri”, cu înţelesul de „pamânt al zeilor”.

 

Hotel Harmony Makadi 4* (sau similar 4*) – All Inclusive

Localizare:

Hotelul Harmony Makadi Resort 4* este situat la 25 km de aeroport și la 27 km de centrul orașului Hurghada.

Facilitățile hotelului:

Hotelul pune la dispoziția turiștilor 3 restaurante (dintre care 1 a l carte), 3 baruri, 3 piscine exterioare, magazine, coafor, schimb valutar, spălătorie / curățătorie (contra cost), sală de conferințe, muzică live, internet café (contra cost), programe de animație. Ca si activități de relaxare, hotelul oferă următoarele activități: aerobic, volei pe plajă, darts, tenis de masă, biliard.

Facilitățile camerelor:

Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, feohn, mini bar (fără băuturi), aer condiționat, TV prin satelit, seif (gratuit), Wi-fi (contra cost), telefon, room service (contra cost).

Plaja:

Hotelul deține plajă proprie cu nisip, iar umbrelele, șezlongurile și prosoapele de plajă sunt gratuite.

 

Loc în Dublă / Triplă – 345 euro

 

Observații

  • Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
  • Nu este inclusă taxa de aeroport 95 euro/persoană și taxa de viză 25 €/persoană.
  • Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însoțitor peste 55 ani: plătesc supliment 50 euro
  • Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.

 

Hotel Hilton Hurghada Resort 5* (sau similar 5*) – All Inclusive

 

Distribuiti pe retele