PLATESTE 1, PLEACA 2! SEJUR 7 NOPTI ALBANIA 2018

PLATESTE 1, PLEACA 2!

SEJUR 7 NOPTI ALBANIA 2018

ALBANIA – ULTIMUL SECRET AL EUROPEI: frumusetea tarii este uimitoare – plaje frumoase, cu iesire la Marea Adriatica si la Marea Ionica (Albania are 476 km de coasta). In aceasta tara modernismul si traditionalismul convietuiesc intr-o armonie captivanta. In Albania puteti manca sanatos, natural, proaspat, la preturi mici.

Durres este cel de-al doilea oras ca marime al Albaniei si principalul port al tarii. Este situat la o distanta de 33 km fata de capitala Tirana. In Durres se afla si unul dintre cele mai mari amfiteatre romane din Peninsula Balcanică.

Durres este cea mai mare statiune de pe litoralul Marii Adriatice a Albaniei: dispune de aproximativ 7 km de plaja. Pe timp de vara este o statiune animata, cu terase pe malul marii, restaurante, baruri. Plaja statiunii este impartita in 2 portiuni:  in dreapta portului se afla plaja cu pietricele, iar in stanga portului(cea mai lunga portiune de plaja) se afla plaja cu nisip fin.

Moneda: lek albanez(aproximativ 130 lek = 1 euro).

  

REZIDENȚA CAMELIA

(apartamente cu 1 dormitor + living)

 

Localizare: sunt situate la o distanta de aproximativ 70 – 80 m distanta fata de mare, plaja cu nisip fin(latime plaja aproximativ 55 m); in apropiere se afla numeroase restaurante, baruri si market-uri.

Descriere apartament cu 1 dormitor + living: fiecare apartament este dotat cu un dormitor(cu pat matrimonial sau cu doua paturi si dulap pentru haine), living cu bucatarie complet echipata: frigider, plita electrica, tacamuri, vesela, chiuveta, masa. In living se mai afla fie 1 canapea extensibila(pentru 2 persoane) fie 2 canapele(fiecare pentru cate o persoana). Apartamentele mai sunt dotate cu baie cu dus, toaleta. O parte din apartamente dispun de vedere la mare. Apartamentele de la parter nu au balcon.

Regim de cazare: self catering(in ziua intrarii la cazare se face curatenie in camere si se schimba  asternuturile urmand ca pe perioada sejurului turistii sa se autogospodareasca pana in ziua iesirii de la cazare; baile nu sunt dotate cu prosoape, sapun si nici cu hartie igienica.

 

Intrarea la cazare se va face dupa ora 14.00, iar ieşirea la ora 09.00.

  

Preţul include:

– transport cu autocarul

– 7 nopti cazare în Rezidenţa Camelia

– folosirea aerului conditionat din apartamente

 

Preţul nu include:

– supliment vedere la mare: 10 € / apartament / sejur

 – asigurarea medicală(optional)

 

Apartamentele pot fi folosite de: 2 persoane(dubla), 3 persoane(tripla), 4 persoane(1/4)

Nr. Crt. Nr. nopti Perioada Preţ/cam. dublă Preţ/cam.
tripla
Preţ/app.
1/4
1. 7 27.07 – 05.08 370 € /

280 €

525 € /

390 €

660 € /

480 €

 

 

Copii 0 – 7,99 ani: 75 € (transportul)

Copii 8 – 10,99 ani: 115 € (transport + cazare)

 

TRASEU AUTOCAR: ARAD- TIMISOARA – SAG – VOITENI – STAMORA MORAVITA – VRSAC(SERBIA) – SMEDEREVO – NIS – SKOPJE(MK) – STRUGA – ELBASAN(ALBANIA) – TIRANA – DURRES si retur.

Distribuiti pe retele